Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Software Autodesk Advance Steel
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Autodesk Advance Steel - Software de modelare 3D pentru detalierea, proiectarea, fabricarea si constructia structurilor metalice.

Autodesk Advance Steel este special conceput pentru automatizarea si accelerarea procesului de modelare si detalierea structurilor metalice (planuri de montaj, desene de executie, extrase de materiale, fisiere pentru masinile cu comanda numerica).

Interoperabilitate cu Autodesk Revit prin intermediul GRAITEC BIM Connect, dar si cu programul de calcul structural GRAITEC - Advance Design.

Autodesk Advance Steel - Software de modelare 3D special conceput pentru automatizarea si accelerarea procesului de modelare si detaliere a structurilor metalice.

Autodesk Advance Steel poate fi utilizat si achizitionat individual sau in ARCHITECTURE, ENGINEERING & CONSTRUCTION COLLECTION

Dedicat 100% constructiilor metalice
Autodesk Advance Steel accelereaza si automatizeaza procesul de obtinere automata a planurilor de executie. Autodesk Advance Steel genereaza automat planurile de executie cu ajutorul instrumentelor inteligente pentru cotarea si etichetarea elementelor.

Mai multe detalii despre Autodesk Advance Steel gasiti aici: https://ro.graitec.com/autodesk-advance-steel/
Din Gura in Gura