Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Aplicatie software Autodesk Autocad
Brand
-
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Autodesk AutoCAD - Software CAD care automatizeaza procesul de creatie si include seturi de instrumente, aplicatii web si mobile.

Lucrati mai rapid cu Autodesk AutoCAD - only one, care inglobeaza acum toate celelalte specializari (Arhitectura, MEP, Electrical, Mechanical, Map etc.)

- Lucrati eficient cu instrumentele specifice fiecarei discipline - arhitectura, mecanica, instalatii etc.
- Imbunatatiti stilul de lucru
- Eficientizati fluxurile de lucru inter-disciplinare
- Beneficiati si utilizati la maxim fiecare dintre functionalitatile specifice fiecarei discipline si accesati cu usurinta librariile specifice.

Cel mai potrivit instrument de lucru - Only One. Autodesk AutoCAD

Cand optati sa lucrati cu Autodesk AutoCAD only one - aveti acces la instrumente specializate, deci veti avea la dispozitie fuctionalitati care va vor spori productivitatea.

Veti putea sa:

- Accesati mai simplu bibliotecile pentru simboluri, componentele si elementele specifice pentru detaliere
- Automatizati procesul de creare de adnotatii, layere si proprietati
- Creati cu usurinta detalii direct din modelul 3D si generati rapid liste de cantitati si extrase de materiale
- Utilizati fluxuri de lucru bazate pe reguli care sa va asigure standardizarea intregului proces de proiectare

Autodesk AutoCAD poate fi utilizat si achizitionat individual sau in ARCHITECTURE, ENGINEERING & CONSTRUCTION COLLECTION

Autodesk AutoCAD este un software de proiectare asistata de computer (CAD) pe care se bazeaza arhitectii, inginerii si profesionistii in constructii pentru a crea desene 2D si 3D.

- Proiectati, adnotati si desenati modele 2D si 3D - Automatizati sarcini precum compararea desenelor, numararea, adaugarea blocurilor, crearea de programe si multe altele.
- Economisiti timp cu seturile de instrumente specializate - Pe parcursul a sapte studii, cresterea medie a productivitatii a fost de 63% pentru sarcinile realizate utilizand un set de instrumente specializat in Autodesk AutoCAD.
- Conexiuni perfecte cu aplicatiile web si mobile - Bucurati-va de o experienta de proiectare conectata pe Autodesk AutoCAD pe aproape orice dispozitiv. Vizualizati, editati, adnotati si creati desene din mers utilizand aplicatia mobila Autodesk AutoCAD sau din browserul dvs. web de pe orice computer utilizand aplicatia web Autodesk AutoCAD.
- Fluxuri de lucru - Observati cum seturile de instrumente specializate incluse in Autodesk AutoCAD va pot economisi timp pretios.

Mai multe detalii despre Autodesk Autocad gasiti aici: https://ro.graitec.com/autodesk-autocad/
Din Gura in Gura