Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Software Autodesk Revit
Brand
-
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Autodesk Revit - Software BIM multidisciplinar pentru modele coordonate de calitate superioara

Prin utilizarea software-ului Autodesk Revit, arhitectii, inginerii si profesionistii in constructii pot crea modele bogate in informatii pentru a stabili fluxurile de lucru BIM, toate in timp ce colaboram in mod eficient pentru a furniza la timp proiecte de inalta calitate fara erori.

Autodesk Revit a fost esential pentru a permite metodologiilor BIM (Building Information Modeling) sa devina un lucru obisnuit in cele mai pretentioase proiecte de constructii din intreaga lume, datorita tehnologiei avansate.

Multe proiecte de succes realizate folosind Autodesk Revit si metodologiile BIM (Modeling Information Modeling) au demonstrat in mod clar beneficiile adoptiei, iar modul de lucru BIM s-a dovedit a fi extrem de avantajos pe parcursul majoritatii ciclurilor de viata a proiectelor de constructii.

Fiind un produs de varf in domeniu, Autodesk Revit contine instrumente si functii pentru o gama larga de discipline - Arhitectura, Structura, MEP si multe altele, permitand utilizatorilor sa planifice, sa proiecteze, sa construiasca si sa gestioneze toate informatiile.

Interoperabilitate cu Autodesk Advance Steel prin intermediul GRAITEC BIM Connect, dar si cu programul de calcul structural GRAITEC Advance Design.

Autodesk Revit poate fi achizitionat individual sau in ARCHITECTURE, ENGINEERING & CONSTRUCTION COLLECTION

Mai multe detalii despre Autodesk Revit gasiti aici: https://ro.graitec.com/autodesk-revit/

GRAITEC Advance PowerPack pentru Autodesk Revit este un pachet de aplicatii software centrat pe nevoile utilizatorului ce lucreaza cu Autodesk Revit si totodata contine instrumente unice de lucru.

Practic, fiecare comanda din PowerPack se axeaza pe accelerarea unor functionalitati specifice ale platformei Autodesk Revit, pe simplificarea gestionarii familiilor, adnotatii predefinite si conexiuni externe imbunatatite pentru un flux de lucru BIM in mod vizibil.

Pentru o productivitate maxima, acest set de aplicatii se instaleaza si se utilizeaza pentru fiecare disciplina din Autodesk Revit - arhitectura, inginerie, instalatii.

- Colaborare si interoperabilitate - Legatura cu Advance Design prin BIM Connect
- Exportati planse in format DWG - Export in serie al desenelor *.dwg
- Instrumente pentru modele din fundal - Inainte de a fi introdus in proiect sub forma de Autodesk Revit link, fisierul este curatat automat, iar toate standardele de proiect sunt transmise automat in fisierul gazda.
- Legatura cu Excel - Conectati fisiere Excel la modelul BIM din Autodesk Revit
- Foi de lucru / Worksheets catre DXF - Conecteaza foile de lucru din Excel cu modelul curent din Revit prin inserarea unui DXF scalabil care se actualizeaza in mod automat cand se deschide proiectul.
- Key Parameter - Atribuie parametri specifici familiilor Autodesk Revit prin intemediul Excel

Mai multe detalii despre GRAITEC Advance PowerPack pentru Autodesk Revit gasiti aici: https://ro.graitec.com/powerpack-for-revit/
Din Gura in Gura