Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Software program de calcul structural Advance Design
Brand
-
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Graitec Advance Design - Software de analiza cu element finit pentru constructii BIM: compatibil cu Revit Beton-Metal-Lemn

Calcul structural cu element finit pentru inginerii constructori

Advance Design este un program performant de analiza structurala care foloseste metoda elementului finit, usor de utilizat, conceput special pentru inginerii constructori.

Poate proiecta in intregime orice tip de structura, cu orice tip de incarcari, fiind capabil sa combine elemente din beton, lemn si otel. Include cele mai noi prevederi ale codurilor de proiectare (europene si nord americane).

- Performant si usor de utilizat
- BIM -  Compatibil in intregime cu Revit
- Suport asigurat de experti in domeniu
- Pachete flexibile de licentiere
- Mii de referinte internationale

Advance Design ofera o experienta BIM remarcabila.

Ofera utilizatorilor interoperabilitate inteligenta a modelelor. Advance Design functioneaza ca platforma BIM si asigura transferul informatiilor geometrice si analitice pe tot parcursul procesului de modelare.

Rezultatele analizelor sunt stocate, de asemenea, in modelul digital si sunt parte a procesului BIM. De exemplu, ele pot fi utilizate pentru proiectarea armaturilor sau pentru imbinari metalice direct din Revit. Aceste optiuni permit oportunitati inovatoare.

GRAITEC Advantage: Cheia spre succes

Graitec Advantage este un contract de mentenanta oferit la achizitionarea oricareia dintre solutiile noastre. Acest contract permite valorificarea investitiei, avand urmatoarele beneficii:

- Actualizarea gratuita a produselor achizitionate este disponibila pe intreaga durata a contractului.
- Actualizarile pot fi atat versiuni minore cat si majore.
- Suport tehnic oferit prin telefon, remote-desktop, email, online etc.
- Access la un serviciu dedicat exclusiv clientilor GRAITEC, pe baza unui cont client personalizat, unde sunt disponibile tutoriale, documentatie, actualizari.
Din Gura in Gura